Vad ska du tänka på när du anlitar en elektriker

Försäkringsbolagen är eniga om att de inte täcker kostnaden för en olycka som uppstår på ett elektriskt system som har installerats av en ocertifierad elektriker. Därför är det viktigaste av allt att se till att den elektriker du tänker anlita har bevisliga kompetenser och goda vitsord från tidigare kunder. Se till att du får se de officiella certifieringarna innan du går vidare med en offert. För att du ska få den förmånligaste garantin och den övriga tryggheten som erbjuds är det viktigt att du följder de här enkla principerna.

Det förekommer installationer av elektriker som saknar relevanta certifikat för ett specifikt jobb, och om någonting skulle hända kan det stå dig dyrt. Allra värst blir det om det handlar om ett svartjobb. Då finns det nämligen inga officiella bevis på att en firma har gjort installationen vilket kan medföra att du själv blir helt och hållet ansvarig för det som skett.

Några som både är auktoriserade och certifierade enligt konstens alla regler är en elektrikerfirma som arbetar i Täby med omnejd. Vi har anlitat dom till vårt projekt och vi har bara gott att säga om elektrikerna hittils. Läs mer på deras hemsida.

För att vara på den säkra sidan och undvika problem som du inte behöver är det därför mycket angeläget att du verkligen undersöker ett företags certifikat. Det finns auktoriserade förmedlingar och söktjänster som kan hjälpa dig med detta om du själv inte vill ge dig i kast med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =