Senaste uppdateringen

Så välkomnar vi ytterligare ett år. Som många säkert vet så spenderade vi många år i Storbritannien innan vi bestämde oss för att flytta hem verksamheten igen. Trots vinterns kyla och mörker är det just under jul och nyår som det känns som helt rätt beslut. Att få vara med familjen och de vänner vi växte upp med betyder faktiskt väldigt mycket. Vi hoppas att du och ni också har haft ett gott slut på året tillsammans med de som ni tycker allra bäst om.

Mot Umeå

Vi begav oss upp till Umeå de sista skälvande dagarna av året för att genomföra en renovering. Nedan kan ni se lite bilder på arbetet. Vi la bland annat in ett nytt golv och målade väggar. Allting höll på att gå helt på tok vid transporten av golvbrädorna när ett av däcken på vår släpvagn fick punktering och vi faktiskt höll på att åka av vägen. Som tur var höll vi oss kvar. Efter lite om och men och med särskild hjälp av Båt och Trailer så lyckades vi ändå, smått skärrade att lösa problemet och färdigställa huset till några nöjda kunder.

Solnedgången i Umeå.

Vi säger hej till 2017

Nu blickar vi framåt och ser redan fram emot våren. I år kommer vi faktiskt att driva upp egna växter för försäljning och plantering. Vi har främst fokuserat på olika lökar och hoppas att det kommer att gå bra. Hinner vi, är tanken att vi ska sälja dem på åtminstone några marknader runt om i landet. Marknader som vi särskilt vill besöka är gammeldags marknader med riktigt hantverk. Som Heda Marknad utanför Ödeshög. Om du vet någon som du tycker att vi borde besöka så får du gärna höra av dig till oss.

Allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =